Bemutatkozás

Egyesületünk 1946-ban alakult Szombathelyen az akkori ÉDÁSZ dolgozói részvételével Elektromos néven. Későbbiekben több másik cég is csatlakozott a tagok közé, de így is csak egy zárt közösséget alkotott. Az 1990-es évek elején nyílt tagfelvételt szervezett az Egyesület, ezután folyamatosan emelkedett taglétszám. 

Jelenlegi taglétszámunk  526 fő. A tagjainkkal rendszeres kapcsolatot tartunk, számukra engedélyeket intézünk, versenycsapatot szervezünk és tartunk fenn. Amióta versenyhorgászat, mint sportág létezik, csapataink az egyik legsikeresebb résztvevői a versenyeknek a megyében. Éves tevékenységünkhöz tartozik még, hogy gyerek horgászoknak tanfolyamokat, oktatásokat, versenyeket szervezünk, ezzel népszerűsítjük a fiatalok körében is ezt a szabadidős tevékenységet. Minden évben megrendezzük a tagok számára az egyesületi horgászversenyt.

A versenyen az egyesület tagjain kívül, más egyesületek tagjai is elindulhatnak. Sikeres részvétel esetén a nem egyesületi tagokat is különdíjjal jutalmazzuk. Az éves versenyen kívül  rendezünk még olyan egyéb programokat melyekkel vízi élettér megóvását, segítjük elő pl.: törpeharcsafogó versenyek. Bővebb információt olvashat eredményeinkről, programjainkról a www.elektromosok.hu oldalunkon.


Az egyesület számviteli beszámolói letölthetőek itt >>>

Elnök: Porteleki Gábor

Jegybizományos: Szabó Erzsébet

Ügyfélfogadási idő: 

  • Kedd: 17.00 – 18.30 óráig (2023. június 13-ig)
  • Szerda: 17.00 – 18.30 óráig (Egész évben)
  • Szombat: 8.00 – 11.00 óráig (2023. április 15-ig)